Lær om os - Sønderborg Lufthavn
OM OS

A BETTER WAY...

Det er Sønderborg Lufthavns ambition at være den bedste regionale lufthavn i Danmark. Vores målsætning er gældende for alle passagerer, kunder og samarbejdspartnere.

For passagererne skal det være hurtigt, nemt og fleksibelt at rejse fra Sønderborg Lufthavn. Det er ganske enkelt en bedre måde at rejse på, hvor ekstra omkostninger i form af spildtid i bilkøen, dyr parkering og ventetid i lufthavnen er ukendte begreber. Derfor er der gratis parkering og og helt ned til 15 minutter check-in tid før afgangen. Flyvetiden til København er blot 35 minutter. Det betyder, at du kan være til møde på Kgs. Nytorv efter en times tid eller sidde i SAS flyet på vej til Shanghai blot 1 time efter take off fra Sønderborg.

De mange, som kun rejser med håndbagage, vil kunne spare meget tid og gå direkte til gaten ved ankomst til lufthavnen.

ERHVERVSLIVETS LUFTHAVN

Vi vil også være erhvervslivets bedste regionale lufthavn.
Flere veletablerede baseselskaber er grundstammen i vores alsidige forretningsmiljø. Der er luftfartselskaber, der betjener både danskere og udlændinge med rutefly og business jets. En tur til LA eller Cape Town er således ikke et særsyn i Sønderborg Lufthavn.  Men der er også maintenance af fly, udvikling af software til fly og konsulentvirksomhed, som udføres af virksomheder, der har Sønderborg Lufthavn som base.

Vi er placeret både naturskønt og centralt. Vi ligger ud til vandet og oplever ingen naboklager, men samtidig er vi kun et stenkast fra Sønderborg centrum. Lokalområdet er åbent og vækstorienteret, og der er stor opbakning til lufthavnens aktiviteter. I Sønderborg er lyden af en jetmotor ikke en gene, men snarere lyden af succes.

LUFTHAVNEN I TAL

VORES LUFTHAVN - FACTS

35

Så mange minutter
tager det at tage flyet fra Sønderborg til København

0

Så meget koster det at parkere
i Sønderborg Lufthavn