Vi rykker verden tættere på Sydjylland og Nordtyskland
LÆR OM OS

MISSION OG VISION

Sønderborg Lufthavn har en stærk ambition om at ville gøre en positiv forskel – nu og i fremtiden.

Vi rykker verden tættere på Sydjylland og Nordtyskland, og vi gør det på en ansvarlig måde.

Det er nemt og hurtigt at komme ud i verden

Der er rart at være i Sønderborg Lufthavn, men det er nu ikke meningen, du skal blive hængende. Tværtimod er lufthavnens vigtigste opgave at få folk hurtigt, effektivt og sikkert videre ud i verden.

Læs mere her

Sønderborg lufthavn skal være en af verdens mest bæredygtige

Sønderborg Lufthavn er helt afgørende for, at Sønderborgområdet er et attraktivt sted at leve. Derfor skal der investeres i den, lyder det fra Bitten og Mads Clausens Fond, der har store ambitioner i forhold til at udvikle lufthavnen i en mere bæredygtig retning.

Læs mere her

René har sikret lufthavnen økonomisk og miljømæssig gevinst

Et åbent sikkerhedsbassin under Sønderborg Lufthavns brændstoftanke opsamler regnvand, som i dag pumpes ud i kloakken. René Brodersen har løsningen, der muliggør besparelse af vandværksvand i Sønderborg Lufthavn. Som et led i sin efteruddannelse til lufthavnsoperatør beskrev han i et LEAN projekt, hvorledes regnvandsressourcen kan opsamles, lagres og bruges som bl.a. slukningsvand på køretøjerne.

Læs mere her

Sønderborg Lufthavn indgår ny unik aftale

Sønderborg Lufthavn og CPHI-Holding A/S etablerer en Smart Tech Cluster i Sønderborg Lufthavn med fokus på Mechatronics, Kunstig intelligens og Net Zero Energy løsninger. Ønsket er at skabe en stærk platform for innovation i området og derigennem vækst og flere arbejdspladser.

Læs mere her