Kameraovervågning af lufthaven - Sønderborg Lufthavn
LÆR OM OS

Kameraovervågningen er sat op for at sikre:

  • Lufthavnsfaciliteter og luftfarten. Persondataforordningen, artikel 6 stk. 1. litra c).
  • Lufthavnens ejendom mod tyveri eller hærværk, dets personale, samt uautoriseret indtrængen på de afspærrede områder. Persondataforordningen, artikel 6 stk. 1. litra f).

KAMERAOVERVÅGNING AF LUFTHAVNEN

Både rejsende og medarbejdere skal være trygge, når de færdes i Sønderborg Lufthavn. Derfor har vi installeret kameraovervågning. Det fremgår tydeligt med skiltning, hvor i lufthavnen der er overvågning.

OVERVÅGNINGSDATA

Overvågningsdata vil kun blive anvendt i tilfælde af en konkret hændelse, og data vil ellers løbende blive slettet efter lovens forskrifter. På Datatilsynets hjemmeside kan du læse mere om, hvilke rettigheder du har over data, der involverer dig.

Bemærk venligst, at vi kræver visse grundlæggende oplysninger fra dem, der søger opnåelse af rettigheder, for at kunne yde den service, der anmodes om. Såfremt vedkommende ønsker, at sådanne oplysninger skal helt eller delvist slettes, er der mulighed for, at de ikke vil være i stand til at anvende de tjenester eller ydelse, der er til rådighed i lufthavnen, eller alene kan anvende dele heraf.