Pilotinfo - Sønderborg Lufthavn
PILOTINFO

PILOTINFORMATION I SØNDERBORG LUFTHAVN

En lufthavn skal ikke kun være en behagelig oplevelse for passagererne, men selvfølgelig også for flybesætningerne. Sønderborg Lufthavn ønsker jer hjertelig velkommen. Er der noget, vi kan hjælpe med, er I meget velkomne til at henvende jer på havnekontoret, i terminalen eller til en af vores medarbejdere på forpladsen.

Her på siderne kan du finde de operationelle data samt takstregulativet. Hvis der er oplysninger, du mangler, så send os gerne en mail.

SELVBRIEFING

I lufthavnens terminalbygning, til højre for indgangspartiet, forefindes en selvbriefingstation. Her har piloter mulighed for at checke vejr, notams, evt. aktive skydeområder samt afsende flyveplaner. Husk at skrive dit/jeres telefonnummer på flyveplanen og afvent derefter klarmelding fra København briefing førend du/I går ud og starter luftfartøjet.

FUELPRISER

Jet A1 DKK 10,47 1,40 Euro

 

Alle priser tillægges moms efter gældende regler

Der kan betales med tankkort:

CATERING

Sønderborg Lufthavn har ikke mulighed for at tilberede og levere catering. Der henvises til Det Franske Hus og Sønderborg Catering. Så vidt muligt bør catering bestilles to dage før planlagt afgang. Bestilling og fakturering foregår direkte mellem operatøren og Cateringselskab.

Det Franske Hus
E-mail: info@detfranskehus.dk
Telefon: + 45 73 44 10 04
Hjemmeside: https://www.detfranskehus.dk/

Sønderborg Catering
E-mail: sc@adis.dk
Telefon: +45 71 72 45 00
Hjemmeside: https://sonderborgcatering.dk/

OVERNATNING

Der findes adskillige overnatningsmuligheder i Sønderborg og omegn, mulighederne kan ses på denne hjemmeside: https://www.visitsonderborg.dk/her-sover-du-godt