Det er nemt og hurtigt at komme ud i verden - Sønderborg Lufthavn
det-er-nemt-og-hurtigt-at-komme-ud-i-verden-thumbnail
Nyheder

Det er nemt og hurtigt at komme ud i verden

Der er rart at være i Sønderborg Lufthavn, men det er nu ikke meningen, du skal blive hængende. Tværtimod er lufthavnens vigtigste opgave at få folk hurtigt, effektivt og sikkert videre ud i verden.

I Sønderborg Lufthavn er kundeservice en høj prioritet. Du bliver mødt af imødekommende personale og kan frit forsyne dig med kaffe og et udvalg af magasiner og aviser. Men det handler egentlig ikke om at få passagerne til at bruge lang tid i lufthavnen – i stedet er fokus på at få de rejsende hurtigst muligt igennem lufthavnen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

“Lufthavnen er helt enkelt indrettet til at sende folk videre, for de passagerer, vi servicerer, har som udgangspunkt travlt. På længere sigt skal vi kunne meget mere, men nu og her er det vores primære formål at tilbyde et effektivt alternativ til de mere langsommelige rejseformer”, forklarer lufthavnsdirektør Christian Berg.

Lufthavnen drives efter europæiske standarder

Selvom Sønderborg Lufthavn efterhånden har en del år på bagen, er den helt med på noderne i forhold til sikkerhed både på land og i luften. Securityområdet er for eksempel blevet opgraderet med ny scanner, der er magen til dem, de bruger i internationale lufthavne. For tingene skal være i orden i en europæisk certificeret lufthavn.

“Vi er certificeret under EASA, hvilket svarer til en ISO-certificering i andre typer af virksomheder. Det betyder, at vi skal leve op til en lang række krav, der gør sig gældende på tværs af Europa, og vi er underlagt tilsyn af de europæiske lufthavnsmyndigheder”, fortæller Christian Berg.

Men det er ikke kun din personlige sikkerhed, der er i top, din bagage er også i gode hænder.

“Vi har en service, der hedder one-stop security. Den sørger i princippet for, at du kan aflevere din bagage i Sønderborg og hente den ved båndet i Sydney, uden at man som passager skal bekymre sig undervejs”, siger Christian Berg, som ikke er i tvivl om, hvor Sønderborg lufthavn gør en forskel.

“Sønderborg Lufthavn er lille og smidig– og vi tilbyder en effektiv og hurtig løsning på mobilitet mellem landsdele. Vores største styrker er de korte afstande og de hurtige processer, som gør, at vi får folk hurtigt fra Sønderborg og ud i resten af verden – og omvendt”, siger lufthavnsdirektør Christian Berg.