En travl dag i Sønderborg Lufthavn - Sønderborg Lufthavn
en-travl-dag-i-soenderborg-lufthavn-thumbnail
Nyheder

En travl dag i Sønderborg Lufthavn

Sønderborg Lufthavn havde en travl dag d.26. marts med modtagelsen af 112 rejsende, primært fra Tyskland men også fra Danmark, som skulle til Rom i samarbejde med Neubauer Turistik.

Sønderborg Lufthavn havde en travl dag d.26. marts med modtagelsen af 112 rejsende, primært fra Tyskland men også fra Danmark, som skulle til Rom i samarbejde med Neubauer Turistik. En særlig begivenhed fandt sted, da et af de største fly nogensinde, en Boeing 737-800 fra charterselskabet Smartwings, landede i lufthavnen, dog med en lille forsinkelse.

Den nyrenoverede terminal summede af spændte rejsende klar til eventyr. Udenfor gjorde lufthavnens personale sig klar til at tage imod det imponerende fly. Takket være en effektiv indsats blev passagererne og deres bagage hurtigt ombord, og flyet var klar til afgang efter blot en times tid på landjorden.

“Dagens operation forløb glat, og vi er meget tilfredse. Vores personale havde gjort et fantastisk forberedelsesarbejde, hvilket gjorde hele processen problemfri. Vi har endnu en gang vist, at vi er i stand til at håndtere større operationer, og vi ser frem til at byde endnu flere velkommen i de kommende år,” udtaler Jákup Sverri Kass, direktør for Sønderborg Lufthavn.

De spændte rejsende vendte tilbage til Sønderborg søndag d.31.marts. I maj måned vil Neubauer Turistik igen sende rejsende sydpå, denne gang til Faro i Portugal.

 

SmartwingsCheck-in