Flyv med Neubauer Touristik fra Sønderborg Lufthavn i foråret 2024
flyv-med-neubauer-touristik-fra-soenderborg-lufthavn-i-foraaret-2024-til-to-spaendende-destinationer-thumbnail
Nyheder

Flyv med Neubauer Touristik fra Sønderborg Lufthavn i foråret 2024 til to spændende destinationer

Forårsmånederne i 2024 byder på to nye spændende afgange for eventyrlystne rejsende gennem Sønderborg Lufthavn. Neubauer Touristik har netop afsløret deres planer om at lancere to helt nye ruter fra lufthavnen. Tag på opdagelse i den historiske by Rom i marts eller indånd den maleriske skønhed i Faro i maj.

Historisk rigdom i Rom og naturskønhed i Faro

Marts og maj vil være præget af to bemærkelsesværdige destinationer tilgængelige fra Sønderborg Lufthavn. Først på programmet er Rom, hvor historie, kultur og kulinariske eventyr venter. Rom er kendt som en skatkiste fyldt med enestående oplevelser, lige fra de imponerende ruiner i Pompeji til de utallige skatte gemt i Vatikanet. Oliver Gröpper, administrerende direktør for Neubauer Touristik, udtaler:

“Marts er det ideelle tidspunkt at besøge Rom, hvor vejret er mildt, og turistmængderne er mere behagelige”.

Anden destination i maj er Faro, en by der smelter kultur, strande og fortryllende landskaber sammen til en uimodståelig rejseoplevelse. Beliggende i den maleriske Algarve-region i Portugal, er Faro det optimale udgangspunkt for eventyrlystne rejsende, der ønsker at udforske dette hjørne af verden.

Selvom de nøjagtige flytider endnu ikke er fastlagt, forventes den første flyvning til Rom at afgå i slutningen af marts, mens eventyret til Faro begynder i midten af maj. Vi anbefaler, at du følger nøje med i kommende opdateringer for at få de mest nøjagtige oplysninger om afgangstider.

 

Et vellykket samarbejde med Sønderborg Lufthavn

Siden 2015 har Sønderborg Lufthavn og Neubauer Touristik etableret et positivt og givtigt samarbejde. Forhenværende Lufthavnschef Christian Berg fra Sønderborg Lufthavn fortæller:

“Neubauer Touristik har tidligere anvendt Sønderborg Lufthavn til spændende ture til destinationer som Sicilien, og vi har løbende haft dialog om muligheden for at genoptage samarbejdet. I Sønderborg Lufthavn ser vi meget frem til at servicere kunderne fra det nordtyske marked.”

Med genåbningen af mulighederne efter en tid præget af Covid-19, glæder Neubauer Touristik sig til at udvide samarbejdet og præsentere de to spændende nye afgange fra Sønderborg. Men dette er kun begyndelsen, afslører Oliver Gröpper:

“Vi hos Neubauer Touristik har store visioner om at udvide vores rutenetværk yderligere, og dette kan omfatte destinationer som den græske ø Samos. Vores ambitioner kender ingen grænser”.

 

Unikke rejseoplevelser med Neubauer Touristik

Neubauer Touristik adskiller sig fra andre rejsearrangører ved at tilbyde langdistanceoplevelser fra en regional rejsearrangør og lufthavn som Sønderborg. Dette skaber en personlig og bekvem oplevelse fra start til slut. Følg med i opdateringerne tidligt næste år for de præcise flytider og billetpriser, hvor Sønderborg Lufthavn og Neubauer Touristik åbner dørene til spændende nye horisonter for rejselystne gæster gennem lufthavnen. Med Rom og Faro som dine næste eventyrdestinationer og Neubauer Touristik som din guide, er der uforglemmelige eventyr i vente.

 

Bestil billetter til Rom – Klik her

Afgang fra Sønderborg Lufthavn 26.marts med retur 31.marts.

Bestil billetter til Algarve – Klik her

Afgang fra Sønderborg Lufthavn 13.maj med retur 21.maj.

 

 

Rom

Rom, Italien

Algarve

Algarve, Portugal