Rejs direkte fra Sønderborg til Sydeuropa med Neubauer Reisen - Sønderborg Lufthavn
rejs-direkte-fra-soenderborg-til-sydeuropa-med-neubauer-reisen-thumbnail
Nyheder

Rejs direkte fra Sønderborg til Sydeuropa med Neubauer Reisen

Nu kan du rejse direkte fra Sønderborg Lufthavn til Sydeuropa med Neubauer Reisen. Foruden Faro i maj, inkluderer destinationerne Korfu, Cypern og Puglia i Italien.

Efter den vellykkede påskechartertur til Rom for 120 glade rejsende, bød Sønderborg Lufthavn med stor glæde Oliver Gröpper, direktøren for Neubauer Reisen, velkommen på besøg. Som udfald af mødet følger Neubauer Reisen nu op på succesen ved at tilbyde direkte charterture til Faro i maj og planlægger yderligere tre direkte ruter til Sydeuropa til efteråret. Destinationerne inkluderer Korfu, Cypern og Puglia i Italien.

De planlagte afgange er som følger:

– Faro: Afgang 14. maj med retur 21. maj 2024.
– Puglia: Afgang 16. september med retur 23. september 2024.
– Korfu: Afgang 30. september med retur 7. oktober 2024.
– Cypern: Afgang 21. oktober med retur 28. oktober 2024.

”Det er vigtigt for os at vise, at vi kan håndtere store afgange og ankomster i vores lufthavn, og dermed demonstrere over for sønderjyderne og nordtyskerne, at Sønderborg er et reelt alternativ til både Billund og Hamborg,” udtaler Jákup Sverri Kass, direktør for lufthavnen.

Sønderborg Lufthavn tilbyder nem adgang, gratis parkering og minimal ventetid, hvilket betragtes som en enorm fordel i forhold til de lange køretider og transittider i større lufthavne.

Læs mere om afgange med Neubauer Reisen – klik her

 

Neubauer Taxi